GYEREKEKNEK, FIATALOKNAK

Múltébresztők

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik helyszínéről, a Mátyás-templomról készült izgalmas, időutazós képregény a fiatalok számára.

A templom gondnokságának tájékoztatása szerint a kiadvánnyal az a céljuk, hogy megszólítsák a többnyire osztálykirándulás vagy templomi kirándulás résztvevőiként a templomba érkező 10-14 éves fiatalokat, és számukra is élvezhető formában meséljenek nekik az épületről.

cimlap
A kerettörténet szerint a főszereplő, Berci egy unalmasnak ígérkező osztálykirándulás során leszakad társaitól, és kódfejtéssel életre kelt két szobrot, Tabulát és Rasát, a múltidézőket.
This image has an empty alt attribute; its file name is c_multebresztok4-2.jpg

A punya – Egy falat kenyér

online, interaktív bibliai képregény

itt érhető el

Húsvétra elkészült egy interneten elérhető, játékokkal összekapcsol bibliai képregény, a címe: A punya – Egy falat kenyér. A beszélgetésből kiderül, hogy valami egészen sajátos, az olvasót az evangéliumi időkbe repítő, személyesen megszólító és bevonó varázslat született.

Az alkotó-fejlesztő csapat két tagja, Dobovicsné Buzás Andrea tréner, coach, a játékos képregény digitális tartalmainak fejlesztője, valamint Versegi Beáta nővér, a mese írója megpróbálta nekünk elmondani, amit igazából csak átélni és megtapasztalni lehet.

Tovább olvasom>>

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

Pünkösdkor folytatódik A punya – Egy falat kenyér története

Pünkösdre új fejezettel bővült A punya – Egy falat kenyér digitális képregény. A történet harmadik epizódja új értékekre, új csodákra nyit meg bennünket. A fejezethez kapcsolódó játék pedig bár az online világban kezdődik, az offline világba vezet. 

Tovább olvasom>>

itt érhető el